Fevang usikker på fotball-framtida

- Får vondt i hodet av den minste anstrengelse.

(Dagbladet.no): - Jeg var ikke klar over at det ville ta så lang tid å komme tilbake. Det er ikke sikkert jeg kan spille fotball igjen, sier Start-spiller Geir Ludvig Fevang i dagens Dagbladet.

Det var 24. juni at Fevang ble slått knockout av LSK-keeper Heinz Müllers kne på Åråsen. 26-åringen fikk bruddskader i ansiktet og pådro seg en kraftig hjernerystelse. Smertene sitter fortsatt i.

- Det er helt uaktuelt å spille fotball nå. Jeg får vondt i hodet av den minste anstrengelse. Jeg sykler lett, det er min eneste form for trening, sier Fevang videre.

Og selv om sommeren ble tøff og omveltningene brå for, har han ikke gitt opp fotballkarrieren.

- Det er egentlig altfor tidlig å si noe sikkert. Jeg har naturligvis et håp. Og jeg må gå forsiktig fram. Denne sesongen kan jeg nesten uansett bare glemme, avslutter den tidligere Sandefjord-spilleren.

SLÅTT UT: Starts Geir Ludvig Fevang vet ikke om han kommer tilbake på fotballbanen igjen etter sammenstøtet med Heinz Müller 24.juni. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
SLÅTT UT: Starts Geir Ludvig Fevang vet ikke om han kommer tilbake på fotballbanen igjen etter sammenstøtet med Heinz Müller 24.juni. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer
Fevang usikker på fotball-framtida
<B>BEDRE:</B> Fevang sliter med store smerter, men har begynt å sykle så smått etter skaden.