Fevang vrakes fra cupfinalelaget

Odd Grenlands Morten Fevang vil ikke skrive ny kontrakt. Derfor får han ikke spille cupfinalen mot Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fra 1. november er 27-åringen Bosman-spiller og kan gå gratis til hvilken som helst klubb. Odd-trener Arne Sandstø regner ikke med at midtbanespilleren er tilgjengelig til cupfinalen helga etter.

- For de som ikke skriver under, er det uaktuelt å forlenge kontraktene med tre dager. Har vi en skadefri tropp, er det ekstremt lite sannsynlig at Fevang spiller finalen, sier Sandstø til

Varden

.

Odd har gitt Fevang frist til fredag med å skrive under det nye kontraktsforslaget. Spilleren holder på at han ikke vil undertegne.

- Odd har visst svaret mitt siden møtet i forrige uke. Jeg er tilbudt en kontrakt jeg ikke kan godta, sier Fevang som mener det er «latterlig» å vrake han til cupfinalen.

- Jeg har vært i klubben i fem år. Får jeg ikke spille finalen fordi jeg ikke har skrevet under, er det i alle fall helt uaktuelt å skrive under på et senere tidspunkt.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer