Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Feyenoord-stjerne pågrepet i voldssak

Mann ble slått bevisstløs.

PÅGREPET: Eljero Elia (t.h.) er pågrepet av politiet i Nederland, etter at en mann ble slått bevisstløs. Her mot Heerenveens Morten Thorsby i januar. Foto: EPA/KAY IN 'T VEEN
PÅGREPET: Eljero Elia (t.h.) er pågrepet av politiet i Nederland, etter at en mann ble slått bevisstløs. Her mot Heerenveens Morten Thorsby i januar. Foto: EPA/KAY IN 'T VEEN Vis mer

Den nederlandske fotballstjernen Eljero Elia (29) er pågrepet av politiet mistenkt for vold etter at en mann ble slått bevisstløs på en nattklubb i Rotterdam natt til fredag.

Det melder flere nederlandske medier, blant dem avisen De Telegraaf.

Elia var på nattklubben med venner og feiret Feyenoords semifinaleseier i cupen mot Alkmaar da han ifølge vitner havnet i krangel med en mann. Det endte med at mannen ble slått bevisstløs. På sykehuset ble det konstatert nesebrudd og utslåtte tenner.

Videoopptak av slagsmålet viser ifølge De Telegraaf at Elia slo mannen, men flere personer var involvert, og det er ikke klart hvem som sto for slagene som påførte mest skade. To andre skal også være pågrepet i saken.

Elia er venstrekant i Feyenoord og har en rekke landskamper for Nederland. Blant annet spilte han i VM-finalen i 2010. Han spilte og scoret for Feyenoord i søndagens seriekamp mot Cambuur Leeuwarden (3-1). Mandag meldte han seg for politiet, og etter pågripelsen måtte han overnatte i arresten.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram