Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK-Eggen brølte seg på toalettet

Fotball-Norge på godt og vondt.

Det går fort i norsk fotball. Her er lokalrunden:

Fredrikstad-Vålerenga 2-1

Kjetil Rekdal truet med å trekke seg i går kveld. I formiddag kom avklaringen, treneren fortsetter i Vålerenga.

- Jeg gidder ikke reise Norge rundt og se på et fotballag som spiller så karakterløst, sa Rekdal til Aftenposten etter matchen i går.

FFK-trener Knut Torbjørn Eggen var heller ingen fornøyd herremann, i pausen på stillingen 1-1, i Fredrikstad. Da brølte Eggen-sønnen så høyt i garderoben at han ble nødt til å besøke toalettet, skriver Fredriksstad Blad.

Matchvinner Simen Brenne sier til lokalavisa at han trodde treneren haddde pådratt seg magesjau. Eggen ble på avlukket så lenge at spillerne rakk å forsvinne ut fra garderoben til 2. omgang.

- Jeg skjønte noe var i gjære, for da jeg kom ut av toalettet var garderoben tom, sier FFK-treneren som så nettopp Brenne nikke inn sesongens første seier.

- Denne kampen trengte vi, og jeg har en følelse av befrielse nå. Viktig for oss, sier Eggen.

SEIER\'N ER VÅR: FFK-spillerne lot Eggen være igjen på toalettet og sikret seg 2-1 mot VIF. Alle foto: Scanpix
SEIER\'N ER VÅR: FFK-spillerne lot Eggen være igjen på toalettet og sikret seg 2-1 mot VIF. Alle foto: Scanpix Vis mer

Lillestrøm-Start 2-1

Med én seier på seks kamper, er Start-trener Tom Nordlie veldig ærlig på situasjonen for fjorårets sølvvinnere.

- Vi er i hvert fall ikke noe topplag. Det sier seg selv, sier Nordlie til Fædrelandsvennen.

Helt korrekt, Start ligger på kvalikplass. Og treneren ergrer seg over at laget ikke gjorde som de skulle da Riise scoret LSKs vinnermål.

- Vi skulle bytte inn Stefan Bärlin, men han hadde ikke fått på seg leggskinnene og var ikke klar. Dermed satte dommer Hauge spillet i gang og vi fikk tellefeil i forsvaret. Veldig uproft av oss, sier Nordlie til kristiansandsavisa.

Hos Lillestrøm står jubelen i taket, laget topper tabellen og har til gode å tape i år. Høyreving Bjørn Helge Riise ble matchvinner, og er nå ifølge trener Uwe Rösler en komplett spiller, skriver Romerikes Blad.

Målet i går var lille-Riises første for LSK siden han kom til klubben i fjor.

- Jeg tror det har vært et mentalt problem for ham. Nå er det borte. Målet han scoret var helt fantastisk. Avslutter-egenskapene er det eneste han har manglet på å være en komplett spiller, sier Rösler.

SLIPPER MER KRITIKK PÅ GATA? Ole Martin Årst og TIL-gutta vant mot Lyn og kan gå med hevet hode på gata i Tromsø igjen.
SLIPPER MER KRITIKK PÅ GATA? Ole Martin Årst og TIL-gutta vant mot Lyn og kan gå med hevet hode på gata i Tromsø igjen. Vis mer

Lyn-Tromsø 1-3

Det var som med ketchupflaska for Tromsø i går, tre mål ble nettet på et kvarter. Ole Martin Årst scoret det andre, og slipper forhåpetnligvis flere meldinger på gata i ishavsbyen.

- Vi får til stadighet høre det fra folk på gata. Men vi må leve med kritikk og tilbakemeldinger. Det er en del av gamet, sier Årst til Bladet Tromsø.

TIL-trener Ivar Morten Normark er stolt, mens Henning Berg i Dagsavisen lover «full selvransakelse i Lyn». Osloklubben har tapt to og spilt én uavgjort de siste to ukene.

- Det er måten vi viser oss fram på som ikke er akseptabel, sier Lyn-trener Berg.

Rosenborg-Sandefjord 3-1

Steffen Iversen scoret to, og vertene tok tre poeng på Lerkendal. RBK-sjef Per-Mathias Høgmo irriterer seg over at ferskingene fikk slippe inn i kampen, men gleder seg stort over Alexander Tetteys 3-1-mål.

- Det var tatt ut av læreboka. Ut på kanten og hurtig inn. Alexander viste at han har løpskraft. Nok en unggutt som viser at han har kapasitet, sier Høgmo til Adresseavisen.

FFK-Eggen brølte seg på toalettet

SF-trener Tor Thodesen så laget sitt presse trønderne da 4-2-3-1 ble lagt om til 4-4-2. Uten at han angrer på taktikken fra start.

- Vi kommer aldri til å få svar på om kampplanen i andre omgang hadde fungert også i første omgang. Det skal man ikke se bort i fra, men når det er sagt ville jeg startet med samme formasjon igjen, sier Thodesen til Sandefjords Blad.

Sandefjord var nær utlikning før Tettey punkterte kampen.

- Jeg merket godt at Rosenborg var rystet på stillingen 2-1. Det skal vi ta med oss, sier SF-spiss Fredrik Thorsen.

Brann-Stabæk 2-2

En sluttspurt sikret ett hjemmepoeng i Bergen. Høyreback Bjørn Dahl tar seg skylda for begge Stabæk-målene.

- Jeg glapp på den første og skulle vært bedre med på den andre. En dårlig dag på jobb, sier den tidligere Viking-backen til Bergensavisan.

I samme avis og i Bergens Tidende tar trener Mons Ivar Mjelde selvkritikk for vrakingen av Helge Haugen på midtbanen.

- Forsvaret vårt ble usikkert, og de har vært vår tryggeste lagdel. Det hadde nok litt med det som skjedde foran dem, sier Mjelde til BT.

Stabæk er naturlig nok skuffet over at seieren glapp, på grunn av det stopper Mike Kjølø kaller «amatørfeil» i Budstikka.

- Etter byttene i annen omgang faller vi sammen.

Odd Grenland-Ham-Kam 3-0

Odd har ikke tapt hjemme siden mai i fjor. Derfor får Arne Sandstøs gutter tittelen «Norges beste hjemmelag» i Telemarksavisa. Hos Varden klager Tommy Svindal Larsen over at dommeren viser han ut for ballkasting.

For ballen ble kastet av en Ham-Kam-spiller, sier den tidligere bundesligaproffen. Som innrømmer at han brykte stygge ord mot dommeren.

- I en slik opphetet situasjon er det vel mulig at jeg kom med noen skikkelige gloser. Når det er sagt føler jeg at det er en kapteins plikt å melde fra når han føler at dommeren er inkonsekvent i sin dømming. Jeg følte at dommeren ikke dømte likt for like forseelser. At jeg kastet kapteinsbindet da jeg forlot banen var nok en bekreftelse på at jeg var forbannet på det som hadde skjedd, sier han til avisa.

Ham-Kam klager ikke på resultatet, laget slapp inn tre mål på ni minutter.

- Vi var alt for dårlige i den perioden, og hang ikke sammen. Dette var det vi kan kalle billige baklengsmål. Vi må være lurere og tøffere, sier trener Frode Grodås til Hamar Arbeiderblad.

KOMPLETT SPILLER: Uwe Rösler om Bjørn Helge Riise.
TAKTIKKFEIL: Helge Haugen burde nok vært med fra start, innrømmer Mons Ivar Mjelde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling