FFK for lette mot LSK

Fredrikstad gjorde en godkjent innsats, men kunne ikke stoppe Lillestrøm på Åråsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm-Fredrikstad 2-0 (1-0).

Mål: 1-0 Arild Sundgot (4), 2-0 Espen Søgård (64). (Dagbladet.no): Fredrikstad fikk et tøft møte med Tippeligaen. Lillestrøm med støtte fra de fleste av 11 887 tilskuere på Åråsen styrte det meste av kampen.

Allerede etter tre og et halvt minutt scoret Arild Sundgot det første målet i Tippeligaen 2004. Sloveneren Robert Koren forsøkte et skudd fra like utenfor 16-meteren, men traff ikke skikkelig. Skuddet ble i stedet en pasning til Sundgot som kunne plassere ballen forbi Steinar Sørlie i FFK-målet.

Koren imponerte til tider med teknikken sin, og sto også bak Lillestrøms andre mål. Han la inn i feltet til Christoffer Andersson. Backen banket ballen inn foran mål, der Espen Søgård satte panna på ballen og scoret fra en meters hold.

Fornøyd Koren

- Vi spilte godt. Det var en bra kamp i dag. Vi måtte jobbe hardt, men det gikk bedre og bedre etterhvert, sier Robert Koren til Canal+.

Han var fornøyd også med egen innsats.

- Jeg synes jeg spilte bra, ettersom de andre spillerne hjalp meg godt, sier han beskjedent.

Fredrikstads Roger Risholt var heller ikke misfornøyd med spillet i comebacket i norsk toppfotball.

- Jeg synes vi gjorde en kjempegod kamp. Vi har ikke vært i Tippeligaen på lenge, og presterte godt nok til at vi kan være her neste år også, sier han.

- Må bli roligere

Risholt mener Fredrikstad var for tafatte foran mål, og får støtte av trener Knut Torbjørn Eggen.

- Vi må bli mye roligere foran mål, sier han.

Han er mer tilbakeholden med å si seg fornøyd med spillet så lenge laget måtte ta turen hjem tilplankebyen med null i poengsekken.

- Vi er ikke fornøyde med ikke å ta poeng - uansett hvem vi møter i Tippeligaen.

Det blir neppe enklere for Fredrikstad neste runde. Da kommer Eggens gamle klubb Rosenborg på besøk til Fredrikstad stadion.

FORNØYDE: Både LSKs Robert Koren og FFKs Roger Risholt var fornøyde etter serieåpningen på Åråsen i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer