Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK henter 41 år gammel snekker

Ny reservekeeper i Fredrikstad.

Fredrikstad har sikret seg den svenske keeperveteranen Bengt Andersson (41) som reservekeeper.

- Jeg har lovet trener Anders Grönhagen å stille opp, sier målvakten til fotbollskanalen.se.

I fjor høst ble Andersson svensk mester med IFK Göteborg. Deretter la han opp for å bli snekker.

Nå skal han være backup for Fredrikstad, men kommer ikke til bo i Norge.

Formen er ikke helt på topp, og Andersson forklarer at han skal spille og trene med det svenske fjerdedivisjons-laget Tölö.

- Jeg har ikke noe håp om å slippe til i målet, men stiller opp for at Grönhagen ikke skal være urolig om det skjer noe med Fredrikstads keepere, sier Andersson.

FFK har to av landets mest spennende keepertalenter i Lasse Staw og Erik Bråthen - og nå er altså en aldrende snekker hentet inn som nødløsning.

FREDRIKSTAD-BACKUP: Den 41 år gamle keeperen Bengt Andersson har lagt opp og begynt som snekker. Nå skal han spille i svensk 4. divisjon - og være backup for Fredrikstad. Her slipper han inn et mål fra RBKs Steffen Iversen i en treningskamp for IFK Göteborg i 2006. Foto: SCANPIX
FREDRIKSTAD-BACKUP: Den 41 år gamle keeperen Bengt Andersson har lagt opp og begynt som snekker. Nå skal han spille i svensk 4. divisjon - og være backup for Fredrikstad. Her slipper han inn et mål fra RBKs Steffen Iversen i en treningskamp for IFK Göteborg i 2006. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media