TILBAKE I FFK: Raymond Kvisvik er tilbake som hjelpetrener i Fredrikstad, klubben han blant annet vant cupgull med i 2006. Foto: NTB scanpix
TILBAKE I FFK: Raymond Kvisvik er tilbake som hjelpetrener i Fredrikstad, klubben han blant annet vant cupgull med i 2006. Foto: NTB scanpixVis mer

Fredrikstad, OBOS-ligaen 2017

FFK henter Kvisvik som hjelpetrener

Raymond Kvisvik er tilbake i Fredrikstad Fotballklubb og blir en del av trenerteamet. Han skal hjelpe 1.-divisjonslaget til å score mer.

FFK sliter tungt og ligger helt sist på tabellen. Østfoldingene står med åtte poeng etter å ha vunnet bare én av tolv seriekamper.

Med Kvisvik i støtteapparatet håper klubben å få et løft.

– Raymond sine hovedoppgaver skal gjenspeile de spissferdighetene han hadde som spiller, og han skal derfor bidra spesielt inn mot siste tredel og avslutningsfasen av spillet. Vi tror også at Raymond sine gode medmenneskelige egenskaper med glimt i øyet og godt humør, vil være positivt for hele gruppa, skriver FFK på sitt nettsted.

Kvisvik spilte for Fredrikstad mellom 2005 og 2009. Han var en viktig spiller for laget som tok cupgull (2006) og seriesølv (2008) i denne perioden.

(NTB)