FFK-Hussain angrer på reaksjon mot dommer

Men hevder han ikke sa noe til Espen Berntsen.

(Dagbladet): FFK-spiller Etzaz Hussain fikk sitt andre gule kort og ble utvist på overtid i kampen mot Vålerenga i går. Dommer Espen Berntsen oppfattet først ikke at Hussain fikk sitt andre gule for dagen - og det ble et stopp i spillet før Berntsen ble gjort oppmerksom på at Hussain måtte forlate banen.

- Jeg tenkte at han hadde glemt det første kortet mitt, og det var en veldig spesiell situasjon. Jeg mener fortsatt at det er feil at jeg ble utvist, men det er likevel min egen feil at det skjer. Dømt er dømt, og jeg må bare ta lærdom av dette, sier Hussain til Dagbladet.

Utvisningen kom etter at Hussain ble felt, og han protesterte mot dommer Berntsen som ikke ga VIF-spilleren gult kort i situasjonen.

Det resulterte i at Hussain fikk sitt andre gule kort - og deretter ble utvist.

Dommer Berntsen sa følgende til Dagbladet tidligere i dag.

- Da jeg viste det gule kortet, var det ikke i mine tanker at han hadde gult kort fra før, sa Berntsen, som la til at han fortsatt mener protestene til Hussain skal belønnes med gult kort, uavhengig om han hadde fått kort tidligere i kampen.

Hussain føler derimot at gult kort var i overkant strengt.

- Jeg sa ikke noe spesielt til ham (Berntsen), men viste bare med fingrene mine at dette var tredje eller fjerde gang at jeg ble felt, sier Hussain.

- Tenkte du noen gang at du kunne fortsette å spille, selv med to gule kort?

- Nei, jeg tenkte at dette var en feil, men visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Det var så mye som skjedde på én gang, men jeg kunne jo ikke fortsette å spille heller. Det var bare et tidsspørsmål før det ble kjent at jeg skulle ha rødt kort, sier Hussain.

Nå må han stå over FFKs neste kamp mot Haugesund.

- Den kampen måtte jeg stått over uansett, på grunn av gule kort, sier Hussain.