Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK legger seg flat i Wehrman-rotet

Spilte uten arbeids- og oppholdstillatelse.

GLIPP: Kasey Wehrman spilte ulovlig for FFK. Nå her australieren Lyn-spiller. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
GLIPP: Kasey Wehrman spilte ulovlig for FFK. Nå her australieren Lyn-spiller. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer

|||

Tidligere Fredrikstad- og nå Lyn-spiller Kasey Wehrman har spilt uten arbeids- og oppholdstillatelse. FFK-ledelsen legger seg flat.

- Det har skjedd en glipp i administrasjonen hos oss. Vi legger oss helt flate, sier FFK-direktør Runar Henriksen til Fredriksstad Blad.

Australieren fikk alle tillatelser da han kom til Norge i 2001. Han fikk ny godkjennelse i 2007, og den gikk ut i 2008. Det var Wehrman selv som skulle ordnet det, men det var FFKs jobb å sjekke at spillernes papirer er i orden.

Nå blir det opp til Domsutvalget i NFF om å avgjøre om Fredrikstad vil bli bøtelagt eller straffet på annen måte. FFK vil sende en redegjørelse i løpet av fredag.

I verste fall risikerer Fredrikstad poengstraff i hver eneste kamp Wehrman har spilt. Dessuten kan også Wehrman bli utvist fra Norge for dokumentrotet som ble oppdaget først når overgangen til Lyn var et faktum.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling