FÅR KRITIKK: FFK-styreleder Svein Johannessen reagerer på hvordan Raymond Kvisvik snakker om tidligere lagkamerater i FFK. I dag sesongdebuterte Kvisvik for Kvik Halden i 3. divisjon. Foto: John T. Pedersen, Dagbladet
FÅR KRITIKK: FFK-styreleder Svein Johannessen reagerer på hvordan Raymond Kvisvik snakker om tidligere lagkamerater i FFK. I dag sesongdebuterte Kvisvik for Kvik Halden i 3. divisjon. Foto: John T. Pedersen, DagbladetVis mer

FFK reagerer sterkt på Kvisvik-uttalelse

- Hadde jeg het Kvisviksson eller vært brun i huden, hadde jeg sikkert spilt i FFK fortsatt.

||| (Dagbladet): Styreleder Svein Johannessen i Fredrikstad FK reagerer sterkt på kritikk fra Raymond Kvisvik om gamleklubben.

Kvisvik uttrykte allerede i forbindelse med høstens kvalikkamper mot Sarpsborg sterk kritikk mot FFKs satsing på utenlandske spillere framfor lokale krefter.

Han gjentok kritikken i et intervju med Halden Arbeiderblad sist fredag:

- Hadde Morgan Andersen vært i FFK, hadde jeg spilt der ennå. Men jeg var lokal og det ble min bane. Hadde jeg hett Kvisviksson eller vært brun i huden, hadde jeg sikkert spilt i FFK fortsatt, sa Kvisvik.

- Flere hatterOg det er denne uttalelsen Johannessen reagerer så sterkt på.

- Spesielt den karakteristikken han bruker om tidligere medspillere burde han holde seg for god til, sier Johannessen til Fredrikstad Blad.

Johannessen mener Kvisvik, som nå er NRK-ekspert ved siden av å spille i 3. divisjon for Kvik Halden, bør tenke over den nye rollen sin.

- Raymond er ikke bare eks-spiller. Han har nå flere hatter - blant annet som journalist og ekspertkommentator i NRK. Det bør han tenke over, sier Johannessen.

Ikke mer å siRaymond Kvisvik understreker i en tekstmelding til Dagbladet i kveld at saken sto på trykk i Halden Arbeiderblad for en uke siden, og at han ikke har mer å si om saken.

Han roser samtidig Svein Johannessen for jobben han har gjort i FFK.

- Jeg er glad for utviklingen i klubben nå, og synes Svein har gjort en kjempejobb, sier Kvisvik.

Kvisvik sesongdebuterte for øvrig med Kvik Halden i 3. divisjon i kveld, og la innlegget til Marius Slydal da sistnevnte scoret kampens eneste mål.

- Jeg er fornøyd med at vi vant i dag, sier Kvisvik til Dagbladet.