FFK-seier etter Glimt-tabber

Eggen jr: - Det ser bra ut.

(Dagbladet.no): Både Fredrikstad og Bodø/Glimt trengte sårt poeng når lagene møttes på Aspmyra i kveld.

Etter seier mot Molde i forrige runde, var Glimt formmessig favoritt. Fredrikstad gikk nemlig på en skrell hjemme mot Aalesund sist, og tapte hele 4-1.

Tabbe

Men det var hjemmelaget som fikk den beste starten på kampen i da Fredrik Kjølner og keeper Tor Egil Horn bak hos Glimt ikke snakket samme språk. Horn var helt ute på 16-meterstreken for å plukke ballen, mens Kjølner bestemte seg for å heade unna. Det gjorde at målet var helt åpent, og det gjorde jobben lett for John Anders Bjørkøy når ballen landet hos ham.

23 minutter senere, en halvtime ut i kampen, ble fikk FFK et billig, men greit straffespark da Horn felte Øyvind Hoås. Dagfinn Enerly var sikker og doblet bortelaget ledelse.

I det 38. minutt slo Glimt tilbake ved Harald Martin Brattbakk. Crossballen kom fra venstre og Brattbakk scoret iskaldt ved bakre stolpe.

- Dårligst kvalik

Flere mål ble det ikke i bunnkampen. Dermed er Glimt fortsatt under streken, mens Fredrikstad skaffet seg et pusterom.

- De andre resultatene gikk imot oss, så fikk ingen hjelp sånn sett, men det ser bra ut nå. Vi skal klare å ikke komme lengre ned enn på kvalikplassen, sier FFK-trener Knut Thorbjørn Eggen til NRK.