FFK signerte brasiliansk Tarik-erstatter

Ytterligere to midtbanespillere aktuelle.

(Dagbladet.no): Siden Tarik Elyounoussi forsvant til Herenveen tidligere i sommer har Fredrikstad vært på jakt etter en erstatter for angriperen.

Nå har FFK funnet stedfortrederen, melder klubbens hjemmesider.

Den brasilianske spissen Everton Santos da Costa (22) blir Fredrikstad-spiller, og er antagelig klar til søndagens oppgjør mot Ham-Kam. 

- Vi har hatt flere på blokka, men endte til slutt med denne karen. Vi har kun sett ham én gang, samt sett endel dvder, så det er en sjanse vi tar sånn sett, sier sportslig administrator Per Morten Haugen.

22-åringen leies ut året, med opsjon på kjøp. Han eies av den brasilianske toppklubben Gremio. Denne sesongen har han imidlertid vært utleuid til Adap Galo Maringa, som er på nivået under.

I tillegg kom 19 år gamle Daniel Dimov på prøvespill i plankebyen. Bulgareren skal trene med FFK denne uka, for å vise seg verdig en kontrakt.

Samtidig melder Aftonbladet at midtbanespilleren Erkan Zengin er nær en overgang til Tippeliga-toeren.

- Det er en bra klubb. Norge er ok, det er bedre kvalitet der, sier tyrkeren, som ble kalt opp til den tyrkiske landslagstroppen i 2006.

JAKTER SPISS: FFK-trener Anders Grönhagen skal kun være en underskrift unna å ha en ny spiss å velge i. Foto: John Terje Pedersen, Dagbladet
JAKTER SPISS: FFK-trener Anders Grönhagen skal kun være en underskrift unna å ha en ny spiss å velge i. Foto: John Terje Pedersen, Dagbladet Vis mer

Da takket 23-åringen nei, fordi han heller ville spille for Sverige.

Per Morten Haugen bekrefter at FFK jobber med flere.

- Vi har et par navn til vi jobber med, sier han til klubbens hjemmesider.

FFK signerte brasiliansk Tarik-erstatter
PÅ VEI: Midtbanespilleren Erkan Zengin skal være nær en overgang til FFK. Her i kamp med Khaled Mouhelhi i Royal League.