Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK skal i samtaler med tre-fire trenere

Og åpner for hjemmeløsning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 16 dager er gått siden Knut Torbjørn Eggen ga seg om Fredrikstad-trener, på grunn av strid om det sportslige ansvaret.

Fortsatt er ingen erstatter klar, men FFK-direktør Morgan Andersen sier til Dagbladet.no at klubben vil konsentrere seg om tre-fire navn framover.

Skal kontakte Sollied

Det er er to-tre mindre enn i forrige uke.

- Vi skal gå i konkrete samtaler med tre-fire trenere, sier Andersen.

- Er Trond Sollied blant dem?

- Ja, vi ser i den klassen. Jeg har ikke snakket med Sollied, men vil rette en formell henvendelse til ham, noe annet ville vært dumt. Vi skal ikke la noe være uprøvd, og vi sikter høyt.

Den tidligere Lyn-sjefen ønsker ikke å fortelle om de andre kandidatene er norske eller utenlandske. Fredrikstad håper en ny hovedtrener er på plass seinest 1. februar.

PÅ TRENERJAKT: FFK-direktør Morgan Andersen har tre-fire navn på blokka, men utelukker ikke at trenere som allerede finnes i klubben får sjansen. Arkivfoto: Aleksander Nordahl
PÅ TRENERJAKT: FFK-direktør Morgan Andersen har tre-fire navn på blokka, men utelukker ikke at trenere som allerede finnes i klubben får sjansen. Arkivfoto: Aleksander Nordahl Vis mer

- Vi stresser ikke. Og vi har de trenerne som vi har, de ser også mulighetene, sier Andersen.

I morgen presenterer FFK et nytt midlertidig trenerteam. Tom Freddy Aune, Per Egil Ahlsen og Per Morten Haugen er trenernavn som allerede finnes i klubben.

- De gutta vi har i klubben er sultne og har god utdanning. Vi har roen til å kjøre denne prosessen, sier Andersen.

Ser mot RBK og VIF

Han er åpen for innspill fra FFK-stallen, som skal holdes løpende orientert.

- Ja, vi er åpne for alt. Hvis vi ikke finner akkurat den treneren vi ønsker oss, så sitter vi med god kompetanse i klubben. De gutta her har samme bakgrunn som Tørum i Rosenborg og Myhre i Vålerenga, sier FFK-direktøren.

• Din kommentar: Hvem er rett mann til å overta FFK?

image: FFK skal i samtaler med tre-fire trenere
AKTUELL? FFK vil ta kontakt med Trond Sollied, som nylig fikk sparken i Olympiakos.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!