Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK-spillere gadd ikke takke fansen

Eggen ber om unnskylding.

(Dagbladet.no): Ikke bare tapte Fredrikstad 3-1 mot HamKam på Briskeby søndag. Omlag 700 tilreisende FFK-supportere følte seg snytt etter matchen, skriver Fredriksstad Blad.

Plankehaugen følte de eide tribunen og og lagde mye liv. Likevel kom bare fire av 14 spillere bort til fansen og takket for kampen.

- På bakgrunn av den innsatsen, kom det overraskende på oss at kun fire spillere takket oss. Det er jo vanlig høflighet å vise hverandre respekt. Det hadde kostet spillerne så lite, sier Plankehaugens Zoran Puvatcha.

Hans Erik Ramberg, Simen Brenne, John-Anders Bjørkøy og Brian West var spillerne som stakk innom supporterne. Plankehaugen håper FFKs kaptein og visekaptein, Bora Zivkovic og Raymond Kvisvik, tar seg en prat med resten av spillerne.

Supporterne får allerede en uforbeholden unnskylding av FFK-trener Knut Torbjørn Eggen.

- Det er vanlig kutyme å takke supporterne etter kampen. Jeg vil ta opp dette med spillergruppen, slik at dette ikke gjentar seg, sier Eggen til avisa.

• Din kommentar: Får ikke fansen nok respekt av norske spillere?

JUBEL PÅ HJEMMEBANE: HamKam-spillerne besøkte sine fans i samlet tropp. Simen Brenne var en av fire FFK-spillere som var borte hos sine fans. Foto: Scanpix
JUBEL PÅ HJEMMEBANE: HamKam-spillerne besøkte sine fans i samlet tropp. Simen Brenne var en av fire FFK-spillere som var borte hos sine fans. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media