Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK-styremedlem melder seg ut i protest

Mener arbeidsforholdene er uholdbare.

URO I KLUBBEN: Fredrikstad ligger på nedrykksplass i Tippeligaen, og nå har et styremedlem trukket seg i protest.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
URO I KLUBBEN: Fredrikstad ligger på nedrykksplass i Tippeligaen, og nå har et styremedlem trukket seg i protest. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Jan Rafn trekker seg fra klubbstyret i Fredrikstad med umiddelbar virkning. - Arbeidsforholdene er uholdbare, sier Rafn til NRK.

Tirsdag la det nå avgåtte styremedlemmet ut et innlegg på sin egen blogg der han forklarte at han trakk seg fra FFK-styret umiddelbart.

I blogginnlegget skriver Rafn at Fredrikstads situasjon bekymrer ham, og at klubben er i ferd med å miste fotfestet.

- Jeg synes rett og slett at arbeidsforholdene for dem som sitter i klubbstyret er uholdbare, sier Rafn til NRK, på spørsmål om hvorfor han har trukket seg.

Det tidligere styremedlemmet sier at ordningen med to ulike styrer i klubben ikke er bra for samarbeidsklimaet.

Fredrikstad FK har et eget styre, noe som også er tilfellet for klubbens aksjeselskap, FFK Sport AS. Rafn mener at alle i en vanskeligstilt klubb er nødt til å dra i samme retning.

Fredrikstad ligger på nedrykksplass i eliteserien. Østfoldklubben har i lengre tid slitt med store økonomiske problemer.

- Min personlige mening er at løsningen med to styrer ikke fungerer i dag. Det har aldri gjort det. Mitt ønske er at klubben blir gitt tilbake til folket, og at det blir ett styre som velges av medlemmene, påpeker Rafn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media