Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK tror på Grönhagen-exit i dag

Direktøren ivrer etter Nordlie-forhandlinger.

SNART HISTORIE SOM FFK-TRENER:  Fredrikstad er svært nær å komme til enighet med trener Anders Grönhagen om en sluttavtale. 
Foto:  Jon Olav Nesvold / SCANPIX .
SNART HISTORIE SOM FFK-TRENER: Fredrikstad er svært nær å komme til enighet med trener Anders Grönhagen om en sluttavtale. Foto: Jon Olav Nesvold / SCANPIX . Vis mer

(Dagbladet.no): Tom Nordlie kommer stadig nærmere trenerjobben i Fredrikstad. I ettermiddag bekrefter FFK-direktør Runar Henriksen at man nærmer seg enighet med trener Anders Grönhagen om en sluttavtale.

- Vi har en målsetting om å sluttføre avtalen i løpet av dagen, noe begge parter har en felles interesse av. Så snart vi er ferdige med det vil vi gå i direkte forhandlinger med Tom, sier Henriksen til Dagbladet.

Ifølge Henriksen er svensken innstilt på å samarbeide for å få løst den kaotiske trenersituasjonen i klubben raskt.

- Jeg har hatt jevnlig kontakt med Anders siden han ble sykmeldt igjen i juni, så vi har en felles forståelse av denne saken. Det er uproblematisk, sier han.

Nordlie har vært tydelig på at Fredrikstad må avklare sitt arbeidsforhold med Grönhagen før han går i direkte forhandlinger om trenerjobben.

Fredrikstad Blad har skrevet at flere spillere reagerte negativt på nyheten om at klubben forhandler med KIL-trenere. Dagbladet har også vært i kontakt med spillere som bekrefter at det har forekommet murring blant 5-6 i gruppa. Henriksen insisterer på at klubben har hatt en god dialog med spillerne om det sannsynlige trenerskiftet.

- Jeg vil ikke kommentere det Fredrikstad Blad skriver, men det jeg kan si er at spillerne er blitt informert. Vi har hatt et møte med spillerrådet før vi startet prosessen, vi har lyttet til dem og argumentene de har kommet med. Det har vært en veldig fin dialog, mener han.

I spillerrådet sitter Jan Tore Ophaug, Pål André Czwartek, Agbar Barsom og Agim Shabani. Ophaug mener saken er blitt blåst opp til det ugjenkjennelige.

- Jeg synes det til de grader er oppblåst. Spillergruppa ønsker å ha fokus på kampen mot Tromsø i helga, og vi legger oss ikke bort i dette. Folk må ikke ha inntrykk av at det er spillerne som bestemmer dette. Vi har folk til å ta seg av dette, sier Ophaug til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling