FFK uten Kvisvik mot TIL

Sjekk siste nytt på skadefronten.

(Dagbladet.no:) Forberedelsene til helgas kamper er svært forskjellige fra lag til lag. Noen av lagene har ikke spilt kamp siden forrige helg, mens Vålerenga har spilt to kamper i midtuka.

Her er siste nytt om troppene:

Molde - Rosenborg

Lørdag klokka 16.30

MFK: Tomas Mork er uaktuell, og i tillegg er Petter Chr. Singsaas og Stian Ohr ute med karantene. Molde slo Aalesund 4-1, og er høyt opp før hatoppgjøret. - Du merker at vi vant sist. Spillerne har hatt senkede skuldre på trening og er veldig gira før kampen, sier assistenttrener Odd Berg til Dagbladet.no.

RBK: Mika Koppinen er tilbake i trening, men rekker ikke Molde-kampen. Christer Basma er heller ikke klar, og Alexander Tettey spares til søndagens semifinale i junior-NM mot Odd. Thorstein Helstad er suspendert og rbkweb.com tror at Frode Johnsen overtar spissplassen. Bortsett fra det blir laget trolig det samme som i Aten på tirsdag.

Ham-Kam - Lyn

Søndag klokka 18

Kamma: Glenn Ståhl og Oluwasegun Abiodun var skadet sist, og har nå fått selskap av Marius Gullerud. Ellers er alle klare til kamp.

Lyn: Assistentrener Hans Knutsen sier til Dagbladet.no at de har et par småskader, som ikke er verdt å nevne. Han sier at de foreløpig ikke utelukker noen, men det er usikkert om kaptein Tommy Berntsen blir klar.

Odd Grenland - Viking

Søndag klokka 18

Odd: Torjus Hansén har skadet seg på sykkeltur. Han falt og strakk et leddbånd i venstreskulder, ifølge Varden. Tarjei Dale og Espen Ruud er tvilsomme og rekker neppe kampen. Morten Fevang er utestengt på grunn av gule kort.

Viking: Egil Østenstad orket bare en omgang på torsag, men trente ifølge aftenbladet.no for fullt i dag. De andre hadde en rolig restitusjonsøkt. Peter Kovacs og Fredric Lundqvist er uaktuelle, mens Allan Borgvardt er aktuell igjen etter at han ikke var spilleberettiget mot Austria Wien.

Tromsø - Fredrikstad

Søndag klokka 18

TIL: Thomas Hafstad fikk seg en smell mot Galatasaray, og er usikker. Knut Borch er fortsatt ute og torsdagens matchvinner Tamas Szekeres soner for gule kort. TIL-trener Steinar Nilsen hadde ikke noen problemer med å få gutta ned på bakken igjen i dag. - Nei, det er ikke så vanskelig med tanke på tabellsituasjonen vår. Vi har trent rolig i dag, samtidig som vi har trent fram mot søndagens kamp, sier Nilsen til Dagbladet.no.

FFK: Raymon Kvisvik er fortsatt ikke kvitt ryggplagene, og er ikke med mot Tromsø. Simen Brenne og Mikael Røn står over på grunn av gule kort. Ifølge Fredrikstad Blad kommer trolig Raijo Piiroja inn på laget igjen.

Aalesund - Bodø/Glimt

Søndag klokka 18

AaFK: Dagbladet.no har ikke fått tak i Aalesund-ledelsen.

Glimt: Roy Miller, Cato Hansen og Runar Berg alle skadd og uaktuelle. Keeper Tor Egil Horn er usikker på grunn av en lyskeskade og skal testes på søndag. - Vi har hatt godt trøkk på treningene og har trent på kunstgress med stor fart i kula for å forberede oss til Color Line Stadion, sier trener Ola Haldorsen til Dagbladet.no.

Vålerenga - Lillestrøm

Søndag klokka 20.15

VIF: Freddy Dos Santos og Tom Henning Hovi spiller ikke på søndag. Det er foreløpig usikkert om Steffen Iversen blir klar, og det er også et par andre småskader i troppen.

LSK: Michael Mifsud er ute for restene av sesongen. Andreas Haddad er usikker og Kasey Wehrman er suspendert etter det gule kortet han fikk mot Brann. Gunnar Halle sier til Dagbladet.no at LSK har hatt ei fin treningsuke, og at de ikke tenker så mye over hva slags lag Vålerenga kommer til å spille med. De fokuserer i stedet på egne oppgaver.

Brann - Start

Mandag klokka 19

Brann: Trond Fredrik Ludvigsen er operert for kneskaden. Han vil først være tilbake i fotballtrening om 12 uker. Martin Andresen sier han merker det harde kampprogrammet, men spiller nok likevel mot Start på mandag.

Start: Todi Jsnsson har en betennelse i kneet, men kan bli spilleklar siden kampen er først på mandag. Steinar Pedersen kjenner en liten strekk i låret, men spiller. Ellers er det angrepet trener Tom Nordlie tenker mest på. - Jeg er usikker på hvem som skal starte på topp. Det blir vanskelig å ta ut laget framover, og det kommer litt an på hvordan vi ønsker å spille, sier Nordlie til Fædrelandsvennen.

FORMSPILLER UTE: Stian Ohr er suspendert.
STORSCORER UTE: Thorstein Helstad må også sone i morgen.