Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FFK venter 10 000 på opprykksfest

Skal feire under Hønefoss-kampen.

MER ELLER MINDRE TIPPELIGAKLAR: Etter 4-1-seier i Hønefoss må FFK kollapse totalt for at opprykket skal forkludres. Foto: Her jubles Raio Piiroja (t.v.) og Amin Askar. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
MER ELLER MINDRE TIPPELIGAKLAR: Etter 4-1-seier i Hønefoss må FFK kollapse totalt for at opprykket skal forkludres. Foto: Her jubles Raio Piiroja (t.v.) og Amin Askar. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredrikstad (NTB): Fredrikstad klargjør til feiring av opprykk til eliteserien. Rundt 10.000 tilskuere er ventet til den siste finalekampen mot Hønefoss torsdag.

FFK knuste Hønefoss 4-1 på bortebane i den første finalekampen i kvalifiseringen til eliteserien søndag. Dermed ligger alt til rette for at østfoldingene kan få en snarlig retur til eliteserien.

Ved lunsjtider onsdag var det solgt litt over 8000 billetter.

- Det blir nok ikke helt stinn brakke, men vi håper på rundt 10.000 tilskuere. Det ville vært fantastisk i ni kuldegrader og nordavind, sier salgs- og markedssjef Magne Rummelhoff til NTB.

Etter Fredrikstads suverene seier i Hønefoss, ser det ut til å bli få bortefans som tar turen.

- Vi estimerte mellom 200 og 400 personer, men det er tvilsomt at det blir så mange, sier Rummelhoff.

I fjor rykket Fredrikstad ned etter at det ble tap for erkerival Sarpsborg i semifinalen i kvalifiseringen. Da ble det også satt publikumsrekord med 12.404 tilskuere.

Fredrikstad stadion har kapasitet på 12.560 tilskuere. (©NTB)

Fredrikstad-spillerne takket fansen etter den første finalekampen i eliteseriekvalifiseringen mot Hønefoss. I torsdagens returoppgjør ventes det rundt 10.000 tilskuere. (Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!