FFK vil ha Gashi

Her er ønskelista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 1. juli åpner overgangsvinduet i norsk og internasjonal fotball, og allerede nå er klubbene i full gang med å posisjonere seg i markedet.

I Fredrikstad sitter pengemannen Terje Høili og forbereder spillerkjøp på vegne av klubben i sitt hjerte. Først og fremst mener han det er FFKs midtbane som trenger mer kraft.

- Vi bør hente inn forsterkninger på midtbanen. Det er helt klart. Vi trenger mer løpskapasitet der, sier Høili til Fredriksstad Blad.

Høili har allerede en ønskeliste klar, og ser mot Romerike for den mest aktuelle forsterkningen. Kasey Wehrman er Bosman-spiller fra 1. juli og er en mann Høili mener går rett inn i førsteelleveren.

- Det er slike spillere vi bør hente, sier Høili.

I tillegg mener milliardæren at klubben bør hente 33 år gamle Thomas Sobotzik som var på prøvespill tidligere. Og så skulle han gjerne sett Ardian Gashi aksle den hvite og røde drakten.

- Men han frykter jeg blir for dyr, sier Høili, og legger til at de ser på ulike finansieringsløsninger for spillere som eventuelt må kjøpes ut av kontrakter.

EN MANN FOR FREDRIKSTAD: Kasey Wehrmans innsats og evner er sterkt ønsket i Plankebyen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer