Krise i Lillestrøm

FFKs skjebne er LSKs helvete

Fredrikstad ble nevnt som et skrekkens eksempel da Lars Arne Nilsen kastet kortene i Brann. FFKs skjebne bør skremme Lillestrøm også.

ET SKREMMENDE SYN: Før Sogndal hjemme var det offensiven som plaget Lillestrøm. Da defensiven også raste ble alt galt. Lillestrøms trener Geir Bakke ble hentet fra Sarpsborg for å ta LSK tilbake til Eliteserien i første forsøk. På tiendeplass i OBOS-ligaen har Fredrikstads skjebne begynt å spøke på Åråsen. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix
ET SKREMMENDE SYN: Før Sogndal hjemme var det offensiven som plaget Lillestrøm. Da defensiven også raste ble alt galt. Lillestrøms trener Geir Bakke ble hentet fra Sarpsborg for å ta LSK tilbake til Eliteserien i første forsøk. På tiendeplass i OBOS-ligaen har Fredrikstads skjebne begynt å spøke på Åråsen. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DA 45 ÅR i Eliteserien gikk ut med badevannet i løpet av seks minutter mot Start var det vanskelig å ta inn over seg det som skjedde med Lillestrøm Sportsklubb. Åtte måneder seinere er det veldig mye enklere.

Fotballaget var ikke godt nok i 2019.

Det er ikke godt nok nå.

LSK minner mest om en gammel LP-plate med mange hakk.

Ingen spor kan spilles.

DET VAR IKKE uflaks som sendte LSK ned da Starts Martin Ramsland scoret sine tre mål på seks minutter 11. desember 2019. Det var slitasje over år. Lillestrøm hadde ikke flere krampetrekninger igjen. Selv ikke Frode Kippe kunne hjelpe dem da han kom inn for å ri av stormen. Tirsdag kveld satt han for øvrig foran meg på Åråsen, kjempen over alle Lillestrøms kjemper.

Da Sogndal scoret 1-0 bøyde han nakken og pustet tung.

Da LSK forsvaret rygget 40 meter og åpnet døra for Endre Kupens 2-0 ristet han bare på hodet.

DET KAN IKKE ha vært første gang denne sesongen selv om offensiven har vært Lillestrøms største problem de seks første rundene i OBOS-ligaen. Aleksander Melgalvis, lagets høyreback, er toppscorer med to mål. Han som er ment å være mannen som skal score LSK opp igjen, Thomas Lehne Olsen, har ingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer