FIFA fjerner TV-monitorene

Etter Egypts hands-klage.

LURTE IKKE WEBB: FIFA hevder linjemannen så det bildene viste, at ballen traff den egyptiske backen i armen, og ga Howard Webb beskjed om å blåse straffe til Brasil. Men FIFA fjerner uansett tv-monitorene fra sidelinja. Foto: SCANPIX/EPA/OLIVER WEIKEN FIFA Terms and Conditions apply www.epa.eu/downloads/fifatcs.pdf
LURTE IKKE WEBB: FIFA hevder linjemannen så det bildene viste, at ballen traff den egyptiske backen i armen, og ga Howard Webb beskjed om å blåse straffe til Brasil. Men FIFA fjerner uansett tv-monitorene fra sidelinja. Foto: SCANPIX/EPA/OLIVER WEIKEN FIFA Terms and Conditions apply www.epa.eu/downloads/fifatcs.pdfVis mer

|||

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) vil ikke lenger tillate TV-monitorer på banen under sin egen kontinentcup i Sør-Afrika.

FIFA bestemte dette etter at Egypt hevdet at dommeren Howard Webb ga Brasil en straffe i sluttminuttene basert på videobevis, noe som ikke er tillatt i fotball.

- Nå kommer det ikke til å være noen monitor foran fjerdedommen på sidelinjen, slik at ingen kan komme å si at en avgjørelse er tatt ett en videogransking, sa FIFA-president Sepp Blatter.

Brasil vant kampen mot Egypt med 4-3.

(NTB)