FIFA har anmeldt komiker-stuntet

For trakassering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den britiske komikerenSimon Brodkin, som forstyrret en pressekonferanse og kastet en bunke pengesedler på Sepp Blatter er anmeldt for trakassering.

Han hadde ikke lov til å være til stede på podiet der han forstyrret den planlagte pressekonferansen FIFA-president Blatter skulle holde etter mandagens møte i Det internasjonale fotballforbundet.

Politiet i Zürich bekrefter at FIFA ønsker komikeren tiltalt og straffet etter hendelsen. Det mektige fotballforbundet mener den britiske komikeren ulovlig trengte seg inn i FIFAs hovedkvarter.

- Dette er for Nord-Korea i 2026. Som ambassadør for nordkoreanerne er jeg glad for å sluttføre avtalen om VM-sluttspillet i 2026, sa Brodkin før kan kastet en bunke falske dollarsedler mot FIFA-presidenten.

ANMELDT: Den britiske komikerenSimon Brodkin, som forstyrret en pressekonferanse og kastet en bunke pengesedler på Sepp Blatter er anmeldt for trakassering. Foto: EPA/ENNIO LEANZA
ANMELDT: Den britiske komikerenSimon Brodkin, som forstyrret en pressekonferanse og kastet en bunke pengesedler på Sepp Blatter er anmeldt for trakassering. Foto: EPA/ENNIO LEANZA Vis mer

Han ble umiddelbart ført vekk av sveitsisk politi og tatt med til politistasjonen, der han ble avhørt før han slapp fri.

Nå er det opp til den sveitsiske påtalemakten å avgjøre om han skal tiltales og eventuelt straffes etter hendelsen.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer