<strong>STILLE FØR STORMEN:</strong> Lord Triesman hilste på alle spillerne foran lørdagens FA-cupfinale. Dagen etter brøt helvete løs - som første til at Triesman trakk seg som fotballpresident. Foto:  REUTERS/ Eddie Keogh
STILLE FØR STORMEN: Lord Triesman hilste på alle spillerne foran lørdagens FA-cupfinale. Dagen etter brøt helvete løs - som første til at Triesman trakk seg som fotballpresident. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh Vis mer

FIFA krever svar etter FA-presidentens flause

Mistenkte Spania og Russland for korrupsjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) ber det engelske forbundet (FA) om å levere en rapport om skandalen som har rammet engelsk fotball.

Fotballpresident Lord Triesman måtte trekke seg fra vervet etter at en tabloidavis i helgen avslørte oppsiktsvekkende og pinlige beskyldninger fra hans munn.

Triesman uttalte i en privat samtale at han mistenker at Spania og Russland vil samarbeide om å bestikke dommere i sommerens VM-sluttspill. Han sa også at han trodde de to landene ville gå sammen om å sabotere Englands VM-søknad.

FIFA ber FA skrive en rapport om saken. Skandalen kan skade Englands søknad om verdensmesterskapet i 2018.

FIFAs etiske komité opplyser også at den skal undersøke saken.

FA sendte en uforbeholden beklagelse til Spania og Russland i helgen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer