Fifa med gladnyhet til alle som vil se Suarez solgt

Kan ikke hindre legesjekk.

SNART SOLGT?:Luis Suarez er på vei fra Liverpool til Barcelona. Selv om han er utestengt fra all fotballaktivitet i fire måneder, røper Fifa at de ikke kan hindre Suarez fra en medisinsk test før en eventuell overgang. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL
SNART SOLGT?:Luis Suarez er på vei fra Liverpool til Barcelona. Selv om han er utestengt fra all fotballaktivitet i fire måneder, røper Fifa at de ikke kan hindre Suarez fra en medisinsk test før en eventuell overgang. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool-spissen Luis Suarez kobles til Barcelona etter at Uruguay ble slått ut av fotball-VM. Suarez selv måtte forlate VM-troppen før den avgjørende åttedelsfinalen på grunn av biting.

Suarez er utestengt av Fifa fra all fotball i fire måneder. Men:

En medisinsk sjekk før en eventuell overgang kan ikke Fifa hindre.

Det bekrefter Fifa selv.

- Spilleren kan ikke være i noen aktivitet relatert til fotball. Men en medisinsk undersøkelse for å fullføre en overgang, det kan ikke sanksjonen hindre, sier Claudio Sulser i Fifas disiplinærkomité, ifølge Sky Sports.

Anker straff Det internasjonale fotballforbundet bekrefter også at Uruguay har anket straffen på straffen. Suarez fikk ni kampers utestengelse fra landslagsspill - og fire månder fra all fotball.

Men det stopper ikke interessen fra andre klubber.

Ifølge Sky forhandler Liverpool og Barcelona om en overgang verdt rundt 80 millioner pund.

Det tilsvarer 847 mill. kroner etter dagens kurs.

Beklaget Liverpools daglig leder, Ian Ayre, skal onsdag ha vært i samtaler med Barcelona om en overgang for stjernespissen.

Suarez ble straffet for å bite Giorgio Chiellini i VM-kampen mot Italia. Mandag denne uka kom han med en offentlig beklagelse og la seg flat.

- Jeg beklager til Giorgio Chiellini og hele fotballfamilien, skrev Suarez.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer