FIFA opphever Nigerias utestengelse fra all internasjonal fotball

Er fornøyd med tiltakene.

FIFA SNUR: Nigerias fotballherrer ble utestengt fra all internasjonal fotball av FIFA tidligere i sommer. Nå snur det internasjonale fotballforbundet i saken. Foto: AFP PHOTO  / JEWEL SAMAD
FIFA SNUR: Nigerias fotballherrer ble utestengt fra all internasjonal fotball av FIFA tidligere i sommer. Nå snur det internasjonale fotballforbundet i saken. Foto: AFP PHOTO / JEWEL SAMAD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

FIFA har opphevet Nigerias utestengelse fra all internasjonal fotball.

Tidligere i måneden ble Nigerias fotballforbund (NFF) suspendert på grunn av innblanding fra landets myndigheter. En rettskjennelse nektet forbundsledelsen å administrere nigeriansk fotball.

Ifølge regelverket til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) skal dets medlemmer administrere sine saker uavhengig og uten innflytelse fra tredjeparter.

Fredag konkluderte FIFA med at nigerianerne har gjort de nødvendige tiltakene som måtte til for å få utelukkelsen opphevet.

- FIFA har notert seg at rettskjennelsen som nektet NFF å styre nigeriansk fotball, er trukket tilbake. Suspensjonen er derfor blitt opphevet, meddelte FIFA.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer