Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FIFA skal vurdere krisemøte: - Dette er en ekstraordinær situasjon

Etter at Sepp Blatter og Michel Platini ble utestengt i 90 dager.

KRISEMØTE: Ledelsen i Den internasjonale fotballforbundet (FIFA) vil neste uke bestemme om de skal innkalle organisasjonens eksekutivkomité til et krisemøte. Fungerende FIFA-president Issa Hayatou (t.v) har blitt oppfordret til å arrangere et møte etter at Sepp Blatter og Michel Platini ble utestengt i 90 dager.
 Foto: EPA/MOHAMED MESSARA/NTB Scanpix
KRISEMØTE: Ledelsen i Den internasjonale fotballforbundet (FIFA) vil neste uke bestemme om de skal innkalle organisasjonens eksekutivkomité til et krisemøte. Fungerende FIFA-president Issa Hayatou (t.v) har blitt oppfordret til å arrangere et møte etter at Sepp Blatter og Michel Platini ble utestengt i 90 dager. Foto: EPA/MOHAMED MESSARA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ledelsen i Den internasjonale fotballforbundet (FIFA) vil neste uke bestemme om de skal innkalle organisasjonens eksekutivkomité til et krisemøte.

Det er lederen for Asias fotballforbund (AFC), sjeik Salman bin Ebrahim al Khalifa, som har tatt initiativ til et slik møte etter at Sepp Blatter og Michel Platini ble utestengt i 90 dager torsdag.

Al Khalifa oppfordret fredag fungerende FIFA-president Issa Hayatou til å arrangere et møte.

- Dette er en ekstraordinær situasjon, og det grunnen til at vi trenger et møte. Kun sammen kan vi komme oss gjennom den vanskelige tiden, skriver han i en uttalelse.

En talskvinne for FIFA sier til nyhetsbyrået AFP at et eventuelt krisemøte vil bli diskutert av Hayatou og den øvrige ledelsen neste uke, men at den endelige avgjørelsen tas av Hayatou.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!