Fifa tar Suarez-avgjørelse «i kveld eller i morgen»

Medgir at de må kjappe seg.

BEKYMRET?: Luis Suarez så ikke spesielt blid ut da en fotograf tok et bilde av ham på spillerhotellet i Natal. Foto: AP Photo/Hassan Ammar/NTB Scanpix
BEKYMRET?: Luis Suarez så ikke spesielt blid ut da en fotograf tok et bilde av ham på spillerhotellet i Natal. Foto: AP Photo/Hassan Ammar/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Medlemmer av Fifas disiplinærkomité sier til BBC at de kommer til å ta en avgjørelse «i kveld eller i morgen» om straffen til Luis Suarez etter gårsdagens biteepisode. 

Det melder BBC-journalist Richard Conway, som har snakket med flere medlemmer av komiteen, på Twitter

- Et dedlem av disiplinærkomiteen sier til BBC Sport at han tror en avgjørelse om Luis Suarez kommer til å bli tatt i løpet av kvelden eller i morgen, skriver han. 

Et av disse medlemmene, Martin Hong, skal ha sagt til Conway at han ikke var overrasket over Suarez, all den tid uruguayaneren har en forhistorie med denne typen episoder. Hong understreket også viktigheten av å komme med en rask avgjørelse, i og med at Uruguay skal spille åttendelsfinale allerede lørdag.

Suarez og Uruguay har fått en frist på seg til 22:00 norsk tid med å sende inn sine forklaringer.

Liverpool-spissen deltok ikke på treningen sammen med de andre spillerne i dag.  

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer