Fifa truer ManU

FIFA truer med å kaste Manchester United ut av mesterligaen om ikke klubben aksepterer straffen som gis til lagets spiller Rio Ferdinand.

LONDON (Dagbladet): United-boss Alex Ferguson skal ha truet med å bringe saken inn for høyesterett dersom Rio Ferdinand får en streng straff for å ha unndratt seg en dopingtest.

Straffeutmålingen mot Ferdinand er ventet i dag.

Ferguson har uttalt at Rio Ferdinand gjorde en feil fordi han hadde tankene sine et annet sted, nemlig i Leeds. Som kjent kom Ferdinand fra Leeds til Manchester United i sommer og belastningen ved å spille for Manchester United mot Leeds foran sitt gamle hjemmepublikum var stor for ungdommen.

Det er det engelske fotballforbundet FA som behandler saken, men det internasjonale forbundet FIFA følger nøye med. Det er antatt at Rio Ferdinand kan bli utestengt i to år om han finnes skyldig i bevisst å ha unndratt seg fra dopingtesten. I verste fall blir han satt ut for resten av karrieren.

SPENT: Her forlater Rio Ferdinand hjemmet sitt i formiddag. I dag får han trolig vite hvilken straff han får etter at han ikke møtte til dopingkontroll.
UTESTENGT? I dag faller dommen i saken mot Rio Ferdinand.