Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FIFA vil granske Paul Pogbas overgang til Manchester United

FIFA kommer til å granske Manchester Uniteds kjøp av Paul Pogba fra Juventus, opplyser en kilde til nyhetsbyrået AFP.

GRANSKER: FIFA vil granske Paul Pogbas overgang til Manchester United. Her er midtbanestjernen i aksjon mot celta i europaligaen. Foto: Lalo R. Villar, AP / NTB scanpix
GRANSKER: FIFA vil granske Paul Pogbas overgang til Manchester United. Her er midtbanestjernen i aksjon mot celta i europaligaen. Foto: Lalo R. Villar, AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den engelske klubben betalte verdensrekordsummen 89,3 millioner pund (nesten en milliard kroner med dagens kurs) for den franske midtbanespilleren i fjor sommer.

Franske medier har hevdet at FIFA vil se nærmere på overgangen, og det ble tirsdag bekreftet av en sentralt plassert kilde.

Det er ikke klart hvilke aspekter av overgangen FIFA vil granske.

24-åringen startet karrieren i Manchester United, men spilte bare tre kamper før han reiste til Italia etter å ha kommet på kant med daværende manager Alex Ferguson. Han blomstret i Serie A og vant blant annet fire strake serietitler med Juventus. I fjor ble han hentet til Old Trafford igjen.

(NTB)