Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FIFA vil straffe Maradona

For trenerens sugekommentarer.

STOR I KJEFTEN: Argentinas landslagstrener Diego Maradona kom med oppsiktsvekkende uttalelser på pressekonferansen etter at Argentina hadde sikret seg en plass i neste års VM. Foto: Pablo Porciuncula/Scanpix
STOR I KJEFTEN: Argentinas landslagstrener Diego Maradona kom med oppsiktsvekkende uttalelser på pressekonferansen etter at Argentina hadde sikret seg en plass i neste års VM. Foto: Pablo Porciuncula/Scanpix Vis mer

|||Å vaske munnen med såpe holder ikke for Diego Maradona (48). Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) vil straffe Argentina-treneren for ordbruken etter onsdagens fotballdrama.

En svært oppspilt Maradona maktet ikke å holde munnen lukket da Uruguay ble slått 1-0 og VM-billetten til Argentina ble sikret i tolvte time.

- Til alle dere som ikke trodde på oss, og jeg ber alle kvinner her om unnskyldning; dere kan suge den og bare fortsette å suge på den, sa Maradona til pressekorpset.

Uttalelsene gikk verden rundt og kom raskt FIFA-sjef Sepp Blatter for øret.

- Vi har intet annet valg enn å åpne en disiplinær gransking av den argentinske landslagstreneren, fortalte Blatter fredag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling