Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FIFA vil utestenge fotballtopper på livstid

To tidligere visepresidenter i Det søramerikanske fotballforbundet.

KAN BLI STRAFFET HARDT: FIFAs etiske komité går inn for livstidsutestengelse for to tidligere visepresidenter i Det søramerikanske fotballforbundet (CONMEBOL).

De to er Luis Bedoya (bildet) og Sergio Jadue. Foto: REUTERS/John Vizcaino/NTB Scanpix
KAN BLI STRAFFET HARDT: FIFAs etiske komité går inn for livstidsutestengelse for to tidligere visepresidenter i Det søramerikanske fotballforbundet (CONMEBOL). De to er Luis Bedoya (bildet) og Sergio Jadue. Foto: REUTERS/John Vizcaino/NTB Scanpix Vis mer

FIFAs etiske komité går inn for livstidsutestengelse for to tidligere visepresidenter i Det søramerikanske fotballforbundet (CONMEBOL).

De to er Luis Bedoya og Sergio Jadue. Førstnevnte er tidligere medlem av FIFA-styret, visepresident i CONMEBOL og president i det colombianske fotballforbundet. Jadue har en fortid som visepresident i CONMEBOL og president for Chiles fotballforbund.

Den etiske komiteens anbefaling om livstidsutestengelse på grunn av korrupsjon er videresendt til det dømmende kammeret i komiteen, hvor Hans-Joachim Eckert er leder.

Utestengelsen innebærer all fotballrelatert aktivitet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram