<strong>GÅR AV:</strong> FIFAs kommunikasjonsdirektør Walter De Gregorio slutter i stillingen med umiddelbar virkning. Foto: EPA / ENNIO LEANZA / NTB Scanpix
GÅR AV: FIFAs kommunikasjonsdirektør Walter De Gregorio slutter i stillingen med umiddelbar virkning. Foto: EPA / ENNIO LEANZA / NTB Scanpix Vis mer

FIFAs kommunikasjonssjef går av umiddelbart

Melder organisasjonen selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

FIFAs kommunikasjonsdirektør Walter De Gregorio slutter i stillingen med umiddelbar virkning.

I en uttalelse fra Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) torsdag kommer det fram at De Gregorio likevel kommer til å ha en konsulentrolle i organisasjonen ut året.

- Walter har jobbet utrolig hardt de siste fire årene, og vi er evig takknemlig for alt han har gjort. Jeg er glad vi kan fortsette å benytte oss av hans ekspertise ut året, sier FIFAs generalsekretær Jerome Valcke.

De Gregorio blir erstattet av Nicolas Maingot.

Den siste tiden har flere FIFA-topper blitt pågrepet, og organisasjonen er under etterforskning av både amerikanske og sveitsiske myndigheter. Flere medlemmer anklages for korrupsjon i forbindelse med tildelingen av VM-sluttspill.

FIFA-president Sepp Blatter har allerede gitt beskjed om at han vil trekke seg.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer