Fighter for døve ører

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): - Uuut, uuut med forsvaret. Ikke vær så sidrumpa, roper trener Thomas Hansen mens han fekter vilt med armer og bein. Men ingen av spillerne på Ungdommens Døvelandslag hører beskjeden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Derfor må trener'n få nærkontakt med kaptein Amund Haugen (19). På sidelinja legges en slagplan for å ta igjen det tapte mot Rælingen.

Men keeperen plukker ball etter ball ut av nettet. Nettsusen fortsetter - dessverre. Frustrasjonen er synbar blant de døve. Protestene foregår i det stille - det vil si med kroppsspråk.

Slapp kort

- Leif, ikke prat så mye. Hold deg i ro. Dommeren bestemmer, hyles og tegnes det fra publikum. Leif ser signalet og besinner seg, og får en advarsel i stedet for å kjefte på seg kort.

- Kan ikke huske at noen har protestert så kraftig at det har blitt kort ut av det. Men det er klart vi viser dommeren hva vi mener med kroppsspråket vårt, forteller kaptein Amund Haugen (19). Det er han som har oppgaven med å styre laget på banen.

- Når vi skal sette opp forsvarsmuren plasserer jeg en mann på siden av muren. Han kikker på keeperen vår, og «drar» muren på plass, forklarer Amund. Men det ble noen glipper i går. Rælingen ledet hele 6-0 etter første omgang.

Fullt volum

Thomas Hansen skrur volumknappen på for fullt, og dirigerer videre etter pausen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer