Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Figo bedre enn Beckham

Ikke alle Real Madrid-spillere tror David Beckham fortjener en plass i klubben.

Hvem er best av Figo og Beckham? Si din mening i bakrommet eller stem lenger ned på siden I går gikk venstreback Roberto Carlos ut med en invitasjon til Manchester United-stjernen, og fortalte at han var sikker på at alle spillerne ville ønske ham velkommen til klubben.

Real-spiss Guti er ikke enig. Han tviler på om det finnes plass til England-kapteinen.

- Beckham har en spesiell spillestil, og spiller i en bestemt posisjon. Det er vanskelig å finne plass til ham i en annen rolle. Jeg synes vi allerede har verdens beste høyrekant, og det er Luis Figo, sier 26-åringen.

Spania-spissen synes heller ikke Real-troppen fortjener slike rykter om spillerkjøp.

- Det er er manglende respekt for spillerne som kjemper om en plass i Real Madrid, og spesielt for Luis Figo som fortjener respekt som den viktige spilleren han er for oss, sier Guti.

Real Madrid-legenden Alfredo di Stefano er heller ikke sikker på om det er lurt å kjøpe Becks for 450 mill. kroner.

- Kanskje vi skal begynne å bruke 12-13 spiller på banen, sier han.

Nå kan det uansett hende at Real Madrid aldri kommer til å by på Beckham, for i går kveld tok sportdirektør Jorge Valdano en helomvending. 27-åringen er ikke lenger klubbens «neste prosjekt».

- Mulighetene for at Beckham skal spille for oss er veldig små, sier Valdano som kanskje med det beroliger Figo.

- Jeg kan ikke være noe bedre sted enn i Real, sier portugiseren.

(Dagbladet.no)

KALDDUSJ:</B> David Beckham konsentrerer seg om EM-kvaliken mot Liechtenstein, mens debatten om han eventuelle framtid raser i England og Spania.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling