Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Figo eller pengene

Florentino Perez ble valgt til ny Real Madrid-president i dag. Nå må han holde løftet sitt til fansen: Luis Figo til klubben eller pengene for sesongbillettene tilbake.

Valget av Perez som ny Real-president kom som et sjokk på den spanske pressen i formiddag.

Nå venter Real Madrid-fansen spent på om Perez holder ord: Enten kommer Figo til klubben, eller så får 75 000 fans pengene tilbake.

For det var nettopp løftet om Barcelonas EM-stjerne Figo som trolig vippet valget til fordel for Perez. På forhånd ventet alle at Lorenzo Sanz ville bli gjenvalgt av Real-medlemmene etter to Champions League-trofeer på tre år.

Mens Sanz synes Figo var overpriset, og flirte av presidentrivalen som mente han hadde Figos underskrift i en avtale verdt 500 mill. kroner.

Etter seieren i dag står i hvert fall Perez på sitt:

- En eller to ting kommer til å skje. Som jeg har sagt før vil jeg gjøre alt for å hente Figo til Real Madrid. Siden nyheten kom ut har Figo blitt satt under press, så jeg må starte jobbingen med dette umiddelbart, sier Perez.

Den nyvalgte presidenten påstår at han også jobber med å få Zinedine Zidane fra Juventus til Real Madrid.

Taper Lorenzo Sanz trekker på skuldrene av Perez' løfter.

- Det må være en spøk. Snart skriver vel Claudia Schiffer under for oss også, sier Sanz.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media