Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Figo på plass i Madrid

Barcelona-spilleren Luis Figo er på plass i Madrid og skal ha bestått Real Madrids obligatoriske legetest. Dermed ser 490 millioners overgangen til å gå i orden.

Luis Figo møtte ikke opp på Barcelona-trening tidligere i dag. Portugiseren reiste istedet i et privat jetfly fra Barcelona til Madrid. Figo kommer trolig til å presenteres i Real Madrid-drakt på en pressekonferanse seinere i dag.

- Figo er min

- På mandag er Figo min. Vi skal betale pengene til ligaen, og presenterer han som Real Madrid-spiller, sa den nye Real-presidenten Florentino Perez før helga.

Figo kommer trolig til å tjene rundt 50 millioner kroner i året i Real Madrid.

Verdensrekord

Detaljene i kontrakten er ennå ikke bekreftet, men avtalen skal ha blitt ordnet under presidentvalget i Madrid for 14 dager siden. Figos agent Jose Veiga, og den nyvalgte presidenten Perez fullførte forhandlingene.

Foreløpig er overgangsrekorden i verden 470 millioner kroner. Det er summen Lazio måtte betale Parma for argentineren Hernan Crespo. Går Figo-handelen i orden settes det ny «verdensrekord».

Den spanske avisa Marca følger Figo-overgangen direkte.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media