Figo savnet Carew

Luis Figo ble overrasket da han ikke så John Carew på andre siden av banen i kveld.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): - Det er jo han jeg kjenner best til av de norske spillerne, og jeg trodde han skulle spille. Jeg ble litt overrasket da jeg ikke så han, sier Real Madrid-stjernen, som ikke kjente til mandagens klinsj mellom Carew og John Arne Riise, og at den utleide Valencia-spissen er hjemme i Roma.

Høyrevingen møtte en aggressiv og god John Arne Riise på sin kant, og fikk merke at sunnmøringen ville revansjere den svake innsatsen mot Bosnia lørdag.

- Jeg viste på forhånd at Riise er en god spiller, og ble ikke overrasket over at han var god i dag også, sier Figo.

Han ville egentlig ikke snakke med pressen, men ble «utpekt» av de andre på laget fordi han er den eneste som snakker engelsk. Resten av stjernene, med Rui Costa (Milan) Sergio Conceicao (Inter) og Fernando Couto (Lazio) som de aller største, satte seg i en svart maxi-taxi og så ned eller bort.

- Vi forventet oss en vanskelig kamp med mange høye og lange baller. Jeg synes Norge spilte en bra kamp, men vi var det beste laget og fortjente å vinne, sier Figo, som viste fram noe av sitt fintereportoar på Ullevaal, uten å dominere kampen.

PS: Jan Åge Fjørtoft var én av mange som sikret seg Figos autograf før han forsvant. Og virket veldig fornøyd med det.

<B>VERDENSSTJERNE:</B> Luis Figo regnet med å spille mot John Carew - ikke bare Frode Johnsen.