- Fikk 10 000 mail

Dagfinn Enerly snakker ut om tiden etter ulykken.

(Dagbladet.no): TV 2-nyhetene viste i kveld klipp fra et lengre intervju med Dagfinn Enerly, den tidligere FFK-kapteinen som brakk nakken under en fotballkamp mot Start i fjor høst.


Intervjuet sendes i sin helhet på TV 2 i morgen
. I intervjuet snakker Enerly ut om ulykken, og om den harde tiden etterpå.

- Jeg klarte ikke å røre på noen ting. Alt var dødt, sier Enerly til TV 2.

- Det gikk tusen tanker gjennom hodet mitt. Hvorfor meg? Jeg som aldri har gjort en flue fortred (...) Og så på en fotballbane, det skal jo bare være moro. Hadde jeg hoppet i fallskjerm hadde det kanskje vært lettere å akseptere.

Etter ulykken har han fått massiv støtte.

- Vi gikk jo over 10 000 mail. Mona (kona, red.anm.) printa ut alle disse og leste de for meg. Jeg sov sikkert under flere tusen av disse mailene, men bare det at hun satt og leste disse for meg hver eneste dag var god terapi for meg gjennom fase 1.

I dag bor Dagfinn på Sunnaas sykehus, der han trener på å mestre livet i rullestol.

- Bare det å åpne døra, en filleting for alle ikke sant, men det at jeg klarte å åpne døren inn til rommet mitt her på Sunnås, det er jo kjempebra.

I RULLESTOL: I et nytt intervju med TV 2 forteller Dagfinn Enerly om ulykka på fotballbanen, og om den vonde tida etterpå. Dessuten deler han noen av sine drømmer. Foto: SCANPIX
I RULLESTOL: I et nytt intervju med TV 2 forteller Dagfinn Enerly om ulykka på fotballbanen, og om den vonde tida etterpå. Dessuten deler han noen av sine drømmer. Foto: SCANPIX Vis mer

Kontakten med kona og de to tvillingdøtrene holder han gjennom videolinje hjem.

- Forhåpentligvis blir jeg gammal og lykkelig. Med sju unger og campingvogn.