Fikk 100 000 dollar for å operere inn silikonpupper

Pokerhistorien er full av ville veddemål.

VEDDEMÅLENE:  Flere av pokerspillerene drømmer om å dinge den store premien. Flere ganger lokkes de inn i ville veddemål. Foto: Steve Marcus / Las Vegas Sun / REUTERS / NTB Scanpix
VEDDEMÅLENE: Flere av pokerspillerene drømmer om å dinge den store premien. Flere ganger lokkes de inn i ville veddemål. Foto: Steve Marcus / Las Vegas Sun / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pokerspillere er ikke som alle andre. I en verden hvor adrenalinpumpa slår hardere enn Mike Tyson dagligdags, er spillerne alltid ute etter nye veddemål for å sikre en ny dose adrenalin.

Opp gjennom historien har det vært noen ville veddemål, som har gått hardt ut over både helse og lommeboka.

Silikonpupper I 1986 skjedde det som må ha vært pokerhistoriens villeste veddemål.  Canadiske Brian Zembic satt med en gjeng i sitt vanlige pokerlag.

Mens de spilte for flere hundre tusen norske kroner, gikk samtalen på silikonpupper. Kunne gutter bruke dem for å sjekke opp flere jenter?

Zembic var sikker, og ble utfordret til å operere inn silikonpupper og beholde dem i ett helt år. Han skulle få 100 000 dollar om han gjennomførte veddemålet.

Som sagt så gjort.

Zembic gikk til en plastisk kirurg og fikk helt nye pupper(Bildet kan du se her).Og ikke nok med det. 52-åringen beholdt puppene i langt over det året han måtte, faktisk har han puppene den dag i dag, snart tredve år etter. Zembic har nå rukket å bli 52 år og har fått barn.

Vekt Noen veddemål er ikke ydmykende, men rett og slett helsefarlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer