Fikk 120 000 for voldtektsintervju

Mannen som hevdet 17-åringen frivillig hadde gruppesex, fikk 120 000 kr. av ei søndagsavis.

Det skriver anerkjente The Guardian i dag. Avisa hevder at partyfikseren Nicholas Meikle fikk beløpet i kontanter på en nattklubb av News of The World før han sto fram søndag.

Meikle sa i det oppsiktsvekkende intervjuet at 17-åringen hadde sex med ham og tre andre, og at hun ble til frokost med gjengen på Grosvenor House dagen etter.

Han avslørte også at Newcastle- og Englands midtbanespiller Kieron Dyer betalte for hotelrommene, men at han ikke var til stede da jenta ble med én spiller.

At Meikle fikk god betaling for sin versjon av voldtektssaken, kan svekke troverdigheten hans.

Jenta som anmeldte voldtekten på hotellet i Vest-London, holder stadig på at hun ikke på noe tidspunkt sa seg villig til sex med andre enn mannen hun hun opprinnelig fulgte med til rommet.

Hun skal ha fortalt at sju menn begikk overgrep mot henne. I dag skriver The Sun at hun har navngitt tre Premier League-spillere som de mest aktive i den påståtte voldtekten.

- Jentas far har fortalt meg at hun har gitt politiet navn på tre Premier League-spillere. De skal være mennene som voldtok henne, sier 17-åringens agent Max Clifford.

Avisa følger opp med å fortelle at én av de tre er Chelsea-spiller, mens de andre to er fra en annen toppklubb.

- Spillerne som er identifisert av det påståtte offeret vil uomtvistelig bli plassert først i politietterforskningen, sier en kilde.

Jenta skal fortsatt være svært opprørt over påstandene fra Meikle søndag.

- Hun gjentar «Jeg ba dem stoppe. Stopp! Stopp!», sier en familievenn.

(Dagbladet.no)

LUKSUSHOTELL:</B> Her skjedde det som førte til voldtektsanmeldelsen.
FAKSIMILE:</B> The Suns framstilling av 17-åringen.