Fikk 20.000 i bot for flaggstang-kasting

Brann.

Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) har ilagt Brann en bot på 20.000 kroner etter at flere flaggstenger ble kastet på banen i kampen mot Molde.

NFFs delegat sendte inn klage etter kampen mot Molde på Brann stadion 31. mai. I rapporten ble det beskrevet at tilskuere kastet flere flaggstenger av plast på banen, opplyser Brann på sitt nettsted.

Daglig leder i Brann Stadion, Terje Reistad, sier at Brann aksepterer boten.

- Folk er kjent med at vi etter Everton-episoden innførte nulltoleranse på denne typen opptreden. De som har kastet noe inn på banen har igjen påført oss en lei sak og et økonomisk tap. Den slags er lite forenlig med det å kalle seg Brann-supporter, sier Reistad.

- Det er jo pussig at folk som trolig hevder å ha Brann i sitt hjerte påfører oss sånt som dette. Å bli erklært uønsket på Stadion kan umulig være særlig stas for en som oppfatter seg selv som Brann-supporter, sier han.

(NTB)

BØTELAGT: Molde-keeper gjør dommer Alseth oppmerksom på kastingen av flagg inn på banen.I dag ble Brann straffet med 20 000 kroner i bot. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
BØTELAGT: Molde-keeper gjør dommer Alseth oppmerksom på kastingen av flagg inn på banen.I dag ble Brann straffet med 20 000 kroner i bot. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer
Fikk 20.000 i bot for flaggstang-kasting