- Fikk 5-6 brudd i ansiktet

Bodø/Glimts Stian Theting fikk ikke et hyggelig møte med Stabæk. Etter bare fem minutter forlot han banen blødende og ble sendt til sykehus.

Forsvareren kolliderte med kollega Willis Forko etter et innlegg fem minutter ut i hjemmekampen mot Stabæk, og kan ha pådratt seg kinnbeinsbrudd.

Forko kom tilbake på banen, mens Theting måtte gå av.

- Jeg har pådratt meg 5-6 brudd i ansiktet. Jeg aner ikke hva som skjedde. Det eneste jeg vet er at jeg har forferdelig vondt nå. sa Stian Theting til an.no etter kampen.

Han ble erstattet av Alo Bärengrub, men behandlingen på sidelinjen var ikke nok for Theting, og han ble sendt til Nordlandssykehuset for en nærmere sjekk.

- Han er på sykehuset nå, og de antyder at det kan være snakk om kinnbeinsbrudd, sa Glimt-direktør Ernst Pedersen til NTB.

STYGG SKADE: Bodø/Glimts Stian Theting ble sendt til sykehus hvor det ble konstatert flere bruddskader i ansiktet. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
STYGG SKADE: Bodø/Glimts Stian Theting ble sendt til sykehus hvor det ble konstatert flere bruddskader i ansiktet. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer
- Fikk 5-6 brudd i ansiktet