Fikk anke avvist

Ronaldinho har opplevd mange nedturer det siste året. For kort siden kom det en ny.

HUSARREST: Ronaldinho er om dagen i husarrest på et hotell i Paraguay. Foto: REUTERS / Jorge Adorno / File Photo / NTB Scanpix
HUSARREST: Ronaldinho er om dagen i husarrest på et hotell i Paraguay. Foto: REUTERS / Jorge Adorno / File Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ronaldinho (40) blir av mange regnet som en av tidenes beste fotballspillere. Da han vant Champions League med Barcelona i 2006 var han på alles lepper, og sjarmerte med fantastisk teknikk man knapt har sett maken til.

Men siden den gang har brasilianeren opplevd mange nedturer. Hans liv utenfor fotballbanen skal ha blitt preget av mye festing, noe som kan ha påvirket hans fotballkarriere.

For han ble aldri den samme etter Champions League-triumfen.

Ny nedtur

Etter at fotballkarrieren endte, har nedturene og skandalene fortsatt for den vanligvis blide brasilianeren.

I 2018 ble det kjent at Ronaldinho blant annet sliter økonomisk. Ifølge den spanske avisa Marca hadde han bare 50 kroner på kortet på den tida. I tillegg hadde han en utestående gjeld på 20 millioner kroner.

Det førte til at han etter hvert fikk inndratt passet, og han kunne ikke forlate Brasil.

Men Ronaldinho og hans bror er beskyldt for å ha skaffet seg falske pass, med tilhørighet til Paraguay. Som følge av dette, ble han pågrepet på en golfklubb i Paraguay i mars.

Siden den gang har han sittet i fengsel og seinest vært i husarrest. Han skulle egentlig sitte seks måneder i fengsel, men han kjøpte seg ut med en sum på rundt 15 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer