London-politiet fordømmer fotballvold

Fikk ansiktet oppskåret på vei til fotballkamp

Jason Burns ble angrepet med kniv i sammenstøt mellom Everton- og Millwall-supportere på lørdag.

OFFER: Jason Burns måtte sy titall sting etter å ha blitt angrepet med kniv. Foto: REX / Shutterstock / NTB Scanpix
OFFER: Jason Burns måtte sy titall sting etter å ha blitt angrepet med kniv. Foto: REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i London fordømte mandag voldshandlingene i forbindelse med FA-cupkampen mellom Millwall og Everton og beskrev dem som «de mest sjokkerende på lenge».

En Everton-tilhenger, Jason Burns, pådro seg det politiet beskriver som «livsendrende skader» da han ble knivskåret i ansiktet, og en politimann ble også skadd i sammenstøtene.

Politiet etterforsker også påstander om rasistiske tribunerop under kampen. Noen av dem ble fanget av mobilkameraet og publisert på sosiale medier.

- Hendelsene før, under og etter cupkampen mellom Millwall og Everton lørdag er noe av den mest sjokkerende fotballvolden vi har sett på lang tid, sa politiets talsmann Matt Twist.

- Den avskyelige oppførselen varte flere timer, involverte flere dusin personer og resulterte i minst én alvorlig skade. En mann ble sendt til sykehus med en forferdelig, livsendrende skade i ansiktet. En av våre tjenestemenn ble også skadd, men han er nå utskrevet fra sykehus.

Englands fotballforbund har også innledet gransking av hendelsene, og Millwall har lovet at tilhengere som avsløres for voldshandlinger eller rasisme vil bli bannlyst på livstid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer