<strong>TREKANTDRAMA:</strong>  En gang var Mauro Icardi en søt liten autografjeger som fikk navnetrekket til landsmannen Maxi Lopez (innfelt). Noen år seinere ble de lagkamerater i Sampdoria. Nå er Icardi sammen med ekskona til Lopez, Wanda Nara (t.v.). Foto: Alessandro Garofalo, Reuters / NTB Scanpix og Tano Pecoraro, AP / NTB Scanpix
TREKANTDRAMA: En gang var Mauro Icardi en søt liten autografjeger som fikk navnetrekket til landsmannen Maxi Lopez (innfelt). Noen år seinere ble de lagkamerater i Sampdoria. Nå er Icardi sammen med ekskona til Lopez, Wanda Nara (t.v.). Foto: Alessandro Garofalo, Reuters / NTB Scanpix og Tano Pecoraro, AP / NTB Scanpix Vis mer

Fikk autografen i 2005. Nå har han overtatt kona og deler bilder av barna til Maxi Lopez

Mauro Icardi provoserer sin gamle helt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mauro Icardi (21) har scoret 8 mål på 18 kamper i Serie A for Inter denne sesongen. To av dem kom mot Sampdoria i går.

Men det ble lagt minst like merke til møtet mellom Icardi og en landsmann og tidligere lagkamerat i Sampdoria, den ni år eldre Maxi Lopez (30).

Maxi Lopez ville ikke ta Icardi i hånda før kampen. Stridens kjerne er modellen Wanda Nara (27), også hun argentiner, som har vært gift med og har tre barn med Maxi Lopez. Nå er hun sammen med Icardi.

Lopez og Icardi var lagkamerater i Sampdoria, og det sies at Icardi slo til da han hørte at forholdet mellom Lopez og Nara begynte å vakle. I november erklærte Icardi sin kjærlighet for Nara via Twitter.

Det har naturlig nok ikke vært helt ideelt for vennskapet mellom Maxi Lopez og Mauro Icardi, som har sett opp til Lopez i mange år. De siste dagene har det sirkulert et bilde av de to argentinerne på sosiale medier. Bildet skal være fra 2005, og viser en cirka 12 år gammel Icardi som stolt får autografen til Maxi Lopez, som da var Barcelona-spiller.

Offentlig forhold Wanda Nara og Mauro Icardi deler også ivrig kjærligheten sin via sosiale medier. Nesten daglig publiseres svulstige kjærlighetserklæringer på Twitter.

Og med på bilder og oppdateringer er også Naras tre sønner på 5, 3 og 2 år. Og det er spesielt dette som plager barnefaren - som altså er Maxi Lopez.

- Jeg kan forstå at han, som er en offentlig person, publiserer bilder. Men jeg er ikke komfortabel med at barna mine er med på disse bildene, sa Lopez sist uke til italienske Sky Sports ifølge AFP.

- Barna er styrken min. Og de vet at jeg vil gjøre alt for å beskytte dem, fordi de betyr alt for meg, sier han.

Samme dag som nyhetsbyrået AFP viderebrakte disse uttalelsene fra Lopez, la Mauro Icardi ut et bilde av seg selv der han har Lopez' fem år gamle sønn Valentino liggende og sove på brystet sitt.

Uheldig også på banen Så seint som nå i ettermiddag har han publisert to bilder av femåringen og seg selv. Ett der de sitter på toget sammen med mamma Wanda, og et annet der han leier Valentino på vei til trening.

Hadde dette trekantdramaet fulgt et Hollywood-manus, hadde antakelig Maxi Lopez fått revansj på banen i går. Men slik gikk det slett ikke.

Icardi scoret 1-0-målet for Inter tidlig i kampen, og pådro seg gult kort da han provoserte Sampdoria-fansen ved å holde hånda bak øret. Allerede før avspark hadde de gamle tilhengerne pepet ham ut.

Fem minutter seinere kunne Maxi utliknet på straffe, men Inter-keeper Samir Handanovic. I stedet scoret Icardi også det tredje målet for Inter som vant 4-0 på bortebane.

<strong>PROVOSERTE GAMLE FANS:</strong> Den tidligere Sampdoria-spissen Icardi får gult kort mens han gestikulerer til Sampdoria-fansen etter å ha scoret 1-0 for bortelaget Inter i går kveld. Foto: Paolo Zeggio, EPA / NTB Scanpix
PROVOSERTE GAMLE FANS: Den tidligere Sampdoria-spissen Icardi får gult kort mens han gestikulerer til Sampdoria-fansen etter å ha scoret 1-0 for bortelaget Inter i går kveld. Foto: Paolo Zeggio, EPA / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer