Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Crystal Palace ønsker å signere Alexander Sørloth

Fikk avslag på bud på nesten 100 millioner for Sørloth

Den danske klubben FC Midtjylland har ifølge danske medier takket nei til et bud på nesten 100 millioner kroner for sin norske spiss Alexander Sørloth (22).

ETTERTRAKTET: Alexander Sørloth har gjort en god figur i danske Midtjylland. Det skal Crystal Palace ha fått med seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Alexander Sørloth har gjort en god figur i danske Midtjylland. Det skal Crystal Palace ha fått med seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den engelske Premier League-klubben Crystal Palace som ønsker seg underskriften til nordmannen. I Danmark har Sørloth gjort sine saker så godt etter overgangen fra nederlandske Groningen at Midtjylland har takket nei til å selge han for nærmere 100 millioner kroner, skriver TV 2 som siterer Berlingske Tidende.

Det siste budet skal ha hatt en totalramme på drøyt 96 millioner kroner med alle potensielle bonuser. Sørloth kom til den danske klubben for fem millioner kroner og takker med det nei til en eventyrlig avkastning for den norske spissen.

Midtjylland topper ligaen ett poeng foran Brøndby, og Sørloth har ti mål på 19 kamper så langt for sin danske klubb i Superligaen.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!