Fikk bank

HAMAR (Dagbladet): Storhamar- Vålerenga 2- 8. Bård Sørlie fikk seg en på kjeften så det skranglet i kjeven. Men selv om Sørlie tapte den interne slåsskampen, slo Vålerenga grusomt tilbake og overtok ledelsen i Eliteserien.

- Jeg tapte ikke slåsskampen. Min rette venstre traff klokkereint på kinnet til Anders Kolbuholen, sier supertøffingen Bård Sørlie til Dagbladet. Både han og Storhamar-spilleren ble belønnet med to pluss to minutter i fryseboksen.

Da Vålerenga og Storhamar møttes på Jordal Amfi søndag, ble det delt ut 114 utvisningsminutter. I går holdt det med 38. Hjemmelaget «vant» 26- 12.

Kontaktsport

- Storhamar må ikke kalle oss et griselag. De fikk noen skader sist, men det var uforskyldt. Ishockey er en kontaktsport. Greier de ikke forholde seg til det, må de begynne med en annen idrett.

- I dag er jeg mest fornøyd med at vi overtok tabelltoppen, sier Sørlie.

- Storhamar bør være glad for at vi spiller hardt. Med stort overtall har de sjansen til poeng. Spiller vi fem mot fem - eller med overtall til oss, pisser vi på dem, sier styremedlem Geir Johansen.

Ungguttas dag

I går var det unggutta som dro det tyngste lasset for Vålerenga. Kjell Richard Nygård, Morten Ask og Kenneth Larsen glitret i perioder og sto bak halvparten av målene. Likevel er ingen av dem funnet gode nok til VM-kvalifiseringen i Frankrike.

- Jeg hadde lyst til å være med. Men det er Leif Boork som tar ut laget. Jeg er ikke utålmodig og venter til sjansen kommer, sier Morten Ask (19).

- Men akkurat nå gleder jeg meg over at vi vant. Når Vålerenga er på topp, er ingen norske lag i nærheten.

<B>BOKSEKAMP:</B> Storhamars<B> Anders Kolbuholen </B>(t.v) treffer <B>Bård Sørlies</B> kinn. Vålerenga-spilleren brakk kjeven forrige måned, da han ble truffet av en puck. Denne gangen gikk det bra.