Fikk beskjed om å fjerne Liverpool-drakt etter skjenkekontroll

- Grenser til mobbing.

ULOVLIG: Ifølge skjenkekontrolløren er Carlsberg-reklamen på Liverpool-drakta ulovlig. Den lysende Carlsberg-logoen på tappekranene i forgrunnen er derimot lovlige, noe som får Christian Holth til å stusse. Foto: Christian Holth
ULOVLIG: Ifølge skjenkekontrolløren er Carlsberg-reklamen på Liverpool-drakta ulovlig. Den lysende Carlsberg-logoen på tappekranene i forgrunnen er derimot lovlige, noe som får Christian Holth til å stusse. Foto: Christian Holth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sju år har Liverpool-supporter og pubeier Christian Holth hatt en innrammet drakt hengende på veggen. Drakta med den ikoniske Carlsberg-reklamen har aldri bydd på noe problem under de hyppige skjenkekontrollene - før nå.

For i en en rapport som Securitas leverte til Aurskog-Høland kommune etter en skjenkekontroll nylig, heter det:

«Skjenkestedet hadde to tilfeller av alkoholreklame, en innrammet fotballtrøye med Carlsberg-logo og en innrammet gammel reklame for Tuborg. [...] Rammen til fotballtrøyen var skrudd fast til veggen, men ansvarshavende lovet at den skulle fjernes dagen etter»

Det var lokalavisa Indre Akershus Blad som først omtalte saken.

Har reserveløsning Christian Holth fjernet den gamle Tuborg-reklamen, men drakta blir hengende. Pubinnehaveren teipet nemlig bare over den siste bokstaven, slik at draktreklamen nå bare heter «Carlsber».

- Dette er innenfor regelverket slik jeg tolker det, jeg har i alle fall aldri hørt om et bryggeri som heter «Carlsber», sier Holth til Dagbladet.

Til skjenkemyndigheten har han svart at drakta er utbedret, og at han regner med det går i orden. Om han skulle bli pålagt å fjerne den helt, har han en nyere trøye liggende, uten alkoholreklame. Så langt håper imidlertid Holth at det ikke går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer