0-2 til 3-2: Viking-spillerne jubler etter å ha snudd 0-2 til 3-2. Foto: SCANPIX
0-2 til 3-2: Viking-spillerne jubler etter å ha snudd 0-2 til 3-2. Foto: SCANPIXVis mer

- Fikk beskjed om å løpe som faen

Høiland scoret to når Viking snudde 2-0 til 2-3.

||| • Stabæk - Viking 2-3

TELENOR ARENA (Dagbladet): Tommy Høiland scoret to mål i Vikings fantastiske comeback mot Stabæk. Høiland kom innpå når Viking lå under 0-2.

- Jeg kommer inn på et tidspunkt av kampen hvor det ser veldig mørkt ut for oss, og får beskjed av Åge Hareide om «å løpe som faen og prøve å skape noe». Det klarte jeg heldigivis, sier Høiland til Dagbladet.

Hareide skrøt naturligvis av både Høiland og laget etter kampen.

- Tomme har hatt en fin utvikling denne sesongen, og gjør et veldig bra innhopp. Vi viser en fantastisk lagmoral, og det er godt å ha gode spillere å sette inn når både vi og motstanderen begynner å få trøtte ben.

- Når blir det viktig for oss og ikke senke skuldrene, men være maks skjerpet foran hjemmemøtet med Hønefoss, sier Hareide til Dagbladet.

Jan Jönsson var vitne til at laget hans fikk en drømmestart før alt raknet.

- Veldig skuffet. Vi burde punktert kampen på 2-0, men slipper isdeden Viking inn i kampen på et litt uforklarlig vis. Vi må evaluere det som skjer nærmere i morgen. Det samme skjedde mot Molde sist også, men da slapp vi med skrekken og vant 4-3, sier Jönsson.
Jan Banans første Tippeliga-mål Jan Banan Tømmernes scoret sine to første tippeligamål for Stabæk da han fikk tillit fra start på bekostning av Bernt Hulsker, men det hjalp så lite.

1-0 kom etter seks minutters spill, mens 2-0-scoringen kom 10 minutter etter hvilen.

Tømmernes fikk en flott stikker fra Veigar Páll Gunnarsson, og satte ballen kontrollert til venstre for for en utrustende Almenning Jarstein.

• Páll Gunnarsson er arkitekten - igjen. Tømmernes var iskald og satt ballen til side for Jarstein.

- Deilig å få mine to første nettkjenninger i Tippeligaen, men det hjelper så lite så lenge vi ikke vinner, sier spisstalentet til Dagbladet.

2x Høiland Men så snudde det.

Tommy Høiland kjempet inn en redusering for Viking etter sitt innhopp i det 72. minutt.

Fire minutter senere forsøker Jon Knudsen å stoppe et innlegg, men glipper ballen rett i bena på Tommy Høiland som enkelt satt ballen i tomt mål.

Vidar Nisja avgjorde kampen ti minutter før slutt.

Viking kom rundt på høyre siden og Nisja var først på innlegget. 3-1 til Viking og comebacket var et faktum.