Fikk beskjed om at søsteren var i ferd med å dø - valgte å spille kampen

- Vant for deg storesøster.

 SPILTE FOR SIN SØSTER:  Zenon Stylianides fikk vite like før kamp at storesøsteren var i ferd med å dø. Han valgte likevel å spille kampen. Ti minutter ut i oppgjøret døde hun. Foto: NTB Scanpix.
SPILTE FOR SIN SØSTER: Zenon Stylianides fikk vite like før kamp at storesøsteren var i ferd med å dø. Han valgte likevel å spille kampen. Ti minutter ut i oppgjøret døde hun. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): På vei til kamp fredag fikk Zenon Stylianides en tøff beskjed på telefon. Han var på vei for å spille for Tottenhams U21-lag mot Chelsea.

På telefonen fortalte moren at hans storesøster var i ferd med å dø. Stylianides valgte å spille kampen. På sin Twitter-konto har han selv lagt ut et langt følelsesladet innlegg hvor han forteller om sin opplevelse.

- Glad for å ha fått pratet med henne. Dessverre døde hun ti minutter inn i kampen, skriver Tottenham-junioren.

Søsteren Deb fikk blodkreft for to år siden. Fredag måtte hun gi tapt.

- Tok en sjanse da jeg fortalte trenerne at jeg ville spille. Vi måtte vinne kampen og jeg satte press på meg selv, min mamma og pappa, som sa «gjør det for Deb». Og Deb, din lykke hjalp. Jeg vant for deg, elsker deg storesøster, hvil i fred.

Tottenham vant oppgjøret. Stylianides fikk 67 minutter på banen i sin sentrale midtbaneposisjon.

En talsperson for Tottenham opplyser at klubben var klar over spillerens familiesituasjon.

- Vi er klar over familiens situasjon og vil gjøre det vi kan for å støtte han og familien gjennom denne tøffe tiden.